Acida. Ileana Pescariu a taxat-o pe vedeta pentru performantele ei muzicale
Prestatia muzicala a Mariei Marinescu in videoclipul lui Catalin Josan, "Big brown Eyes", nu a fost, se pare, cea mai inspirata miscare de marketing a vedetei, intrucat i-a atras acesteia multe ironii. In randul criticilor s-a inscris si Ileana Pescariu , prezentatoarea emisiunii "Rai, dar buni" de la Antena 2, care a taxat la modul foarte dur performantele vocale ale vedetei, dar mai ales faptul ca aceasta si-a asumat gloria lansarii piesei, in dezavantajul clar al adevaratului cantaret, moldoveanul Catalin Josan, care a castigat concursul Megastar.

"In clipul asta, Maria Marinescu face cu gura ce stie ea mai bine. Mozoleala!", a spus, in propria-i emisiune, Ileana. Prezentatoarea de la Antena 2 sustine ca aciditatea i se datoreaza slujbei sale si nicidecum existentei vreunei antipatii la adresa stilistei. "Nu am nimic personal cu Maria Marinescu, dar nu mi-a placut prestatia ei muzicala si mi-am asumat aceasta parere. Nu mi se pare drept ca piesa sa fie promovata cu titlul "Maria Marinescu debuteaza in muzica", iar adevaratul cantaret, baiatul ala care chiar are talent, sa fie amintit asa, in treacat, ca si cum el e invitat in clip alaturi de ea si nu invers.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.