Considerata una dintre cele mai frumoase femei din tara, Andreea Raicu nu a acceptat niciodata sa pozeze goala in revistele pentru barbati.

Nu banii au fost motivul, intrucat ofertele au fost uluitoare, ci faptul ca vedeta tv nu se vedea in astfel de ipostaze. A acceptat, de curand, o oferta. Fanii o vor putea admira in paginile revistei Maxim, fiind surprinsa de un fotograf profesionist in ipostaze sexy.

Frumoasa bruneta de la Prima TV isi incepe toamna cu un proiect foarte important. Andreea a fost invitata sa apara pe coperta revistei Maxim, ce va aparea pe piata saptamana viitoare. Vedeta a fost incantata de oferta care o aducea din nou in lumea fotomodelelor si, bineinteles, a inceput imediat pregatirea pentru a fi cat mai in forma. E drept ca vara aceasta a dat destul de rar pe la sala pentru ca a fost mai tot timpul plecata, insa acum si-a luat foarte in serios aceasta tema.

Zilnic, Andreea face doua ore de sport si a scos din meniu dulciurile cu care, recunoaste, s-a cam delectat in vacanta. in schimb a adoptat o "dieta bio" si incearca sa-si faca un stil de viata cat mai sanatos pentru ca are nevoie de foarte multa energie, mai ales ca nu mai este mult pana la noua editie a emisiunii Megastar. Mananca produse care sa contina foarte putini conservanti, daca se poate deloc. Prefera carnea alba, bea sucuri naturale si mai ales foarte multa apa plata.

"Mi-am dat seama cat de mult conteaza somnul, de aceea am devenit foarte selectiva in privinta iesirilor - prefer sa dorm bine, mai ales cand stiu ca ma asteapta o sedinta foto sau daca urmeaza o zi incarcata." Am intrebat-o daca a primit propuneri sa pozeze goala in revistele pentru barbati, fiind o vedeta ceruta de public.

Andreea ne-a spus ca mai bine de doi ani a fost in topul preferintelor celor de la "Playboy", ofertele fiind cu multe ze-rouri, sume pe care mul-te vedete nu le-ar fi putut refuza. "Doi ani m-au sunat, incercand sa ma con-vinga sa apar in paginile revistei lor, insa si-au dat seama ca nimic, nici zecile de mii de euro nu imi vor schimba optiunea de a nu poza goala. Cel putin, deocamdata", ne-a spus Andreea Raicu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.