Tinara nevasta considera ca are toate drepturile sa-i ceara sotului sa-i indeplineasca cele mai ciudate dorinte. Cistiga destul de mult de la Reality Show de la B1TV, dar si din prezentari, asa ca acum are dreptul, crede ea, sa-i impuna sotului tot felul de conditii.
Zilele trecute, Monica i-a zis franc barbatului ei ca in cazul in care o mai supara si mai pleaca singur prin cluburi, are ea ac de cojocul lui. Nu mai depinde financiar de el, asa ca isi poate permite sa se duca in oras ca fetele, si, de ce nu, sa-l si paraseasca daca nu-i demonstreaza ca o respecta si o iubeste. Se pare ca Monicai i s-a urcat la cap statutul de sotie de miliardar si crede ca poate face orice doreste din sotul sau. Dupa cum se vede, si reuseste. Se zvoneste, prin tirg, ca omul de afaceri i-a marturisit sotiei sale ca nu-i va iesi din cuvint si are grija sa se poarte cit mai frumos cu ea. Dupa cum se vede, miliardarul a ajuns un mielusel in fata domnisoarei cu picioare lungi, care il intrece cu mult in inaltime.

Se fac pariuri privind durata casatoriei lor


Merg la tot felul de evenimente mondene, insa Columbeanca nu mai este dispusa sa-l insoteasca acolo unde nu-i place. Dar, in acelasi timp, Irinel trebuie sa nu se mai duca pe la tot felul de manifestari solo, acum cind sint un cuplu. Ramine de vazut cit va rezista armistitiul dintre cei doi. Sa intelegem ca businessmanul o va asculta cu sfintenie pe Monica sau isi va gasi alinarea in bratele Anei Lesko sau a nu stim cui frumusete feminina?! Cunoscutii se intreaba si fac pariuri cit va rezista relatia dintre cei doi si daca vor imbatrini impreuna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.