Oana Zavoranu se vede nevoita sa se rafuiasca din nou cu mama ei pentru mostenirea ce i se cuvine.

Desi ajunsesera la o intelegere, vedeta a descoperit ca e inselata si s-a hotarat sa nu mai dea inapoi. Primul pas a fost facut deja, Oana modificand scenariul telenovelei, in care mama sa initial "se imblanzise".

Desi are de luat o decizie in plan profesional, fiind la finalul contractului cu Romantica, pe care nu l-a mai prelungit, Oana Zavoranu se concentreaza mai mult pe razboiul cu mama sa. Razboi care a fost redeschis recent, desi cele doua ajunsera la un consens.

"Cand m-am intors din America, m-am dus la mama cu un cadou, de ziua ei, de Sfanta Maria. I-am luat trei genti de firma, foarte scumpe. Doream o impacare, dar am aflat cu stupoare ca mama ma minte in mod constant. Sunt tradata in cel mai infam mod posibil", a izbucnit Oana, miercuri seara, la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2.

'Ma minte in mod constant>>

Sotia lui Pepe a dezvaluit si motivul noului conflict: "Am rugat-o sa-mi dea mie cu chirie spatiul comercial din Dorobanti. A spus ce suma vrea si mi-a zis ca e liber din aprilie. Am descoperit cu stupoare ca acel magazin e gol din luna septembrie. Ea s-a uitat in ochii mei si m-a mintit", a adaugat Oana, hotarata sa-si caute dreptate in justitie.

Pana vor ajunge din nou la tribunal, vedeta a facut un prim pas in planul de razbunare, modificand deja scenariul telenovelei la care lucreaza si in care mama sa capata pe parcurs o latura mai umana.
"Personajul mamei mele se imblanzise in telenovela. Acum trebuie sa fac modificari. Suntem in grafic si cu scenariul, si cu castingul", a mai spus Oana la "Agentul VIP".

N-a mai fost la partidul lui Vadim de sase luni

Oana Zavoranu s-a plictisit de politica, dupa cum scrie Cristi Brancu pe blogul sau de la revista "VIP". Se pare ca Oana n-a mai calcat pe la sediul PRM de 6 luni. Altfel, vedeta a marturisit ca in momentul de fata are oferte de la doua televiziuni din Romania, una dintre acestea fiind TVR, acolo unde si-a facut debutul pe sticla. De altfel, vedeta vrea sa-si vanda proiectul "Oana" tot postului public, insa discuta si pentru un format de emisiune.

Anul trecut, Oana a deschis un proces impotriva mamei sale pentru a intra in posesia averii lasate mostenire de tatal ei adoptiv, Nicolae Zavoranu. Oana s-a nascut din relatia Marioarei Zavoranu cu un alt barbat, insa, conform legii, are aceleasi drepturi cu un copil natural.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.