Mereu preocupata de felul in care arata, stirista de la Antena 1 isi retuseaza machiajul chiar si atunci cand se afla in trafic, spre disperarea soferilor care, dupa un potop de injuraturi, o atentioneaza claxonand.
Desi are permis de conducere de mai bine de 12 ani, Simona Patruleasa a mers mai mult cu taxiul sau cu iubitul ei, Sabin Ivanof, pe post de sofer. De ceva vreme, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 este posesoarea unui autoturism Mercedes clasa B, pe care se pare ca l-a cumparat dupa ce si-a vandut apartamentul din Vitan.

Indragostita de "bijuteria" pe patru roti, brunetei i s-a dus faima ca n-ar fi tocmai o soferita innascuta. in anturajul televiziunii din Baneasa se vorbeste aproape zilnic despre gafele marca Patruleasa, ultimele fiind din categoria "Simona la volan". Se pare ca stirista semnalizeaza total aiurea, circula cu 30 de km/h in oras si, pe deasupra, o prinde culoarea verde la semafor, in timp ce ea isi retuseaza machiajul in oglinda.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.