Primul sarut al lui Daniel Radcliffe in rolul lui Harry Potter a atras atentia mondiala, dar, in realitate, actorul de 18 ani filmase deja prima sa scena de sex, intr-o alta pelicula, pentru care Radcliffe a povestit ca s-a oprit cu greu din chicotit.
Filmarile pentru scena de dragoste cu actrita australiana Teresa Palmer, pentru pelicula "December Boys", au avut loc pe cind Radcliffe avea doar 16 ani. Acesta a fost primul sau rol major, in afara francizei "Harry Potter". Radcliffe a aparut de atunci gol in piesa de teatru "Equus", pe scena londoneza, si spera ca va juca si pe Broadway. Actorul a povestit totusi ca a ris la scenele de sex, care nu i s-au parut deloc "sexy". "Am descoperit ca e foarte greu sa te opresti din chicotit", a spus Radcliffe. "Cred ca eram ingrijorat (...) daca va fi intr-adevar sexy, daca va fi un pic ciudat. Dar odata ce ajungi acolo, nu e nimic sexy". "December Boys" este povestea a patru baieti de la un orfelinat, in vacanta la mare, iar Radcliffe joaca rolul celui mai mare, Maps, care are parte de prima experienta amoroasa.

"Ce a fost dragut la scena aceea a fost dinamica dintre personajul meu si cel al Teresei, care a fost asemanatoare cu ce s-a intimplat cu noi, ca actori, pentru ca eu nu mai avusesem o scena de sex, in timp ce Teresa mai facuse citeva", a spus actorul. "Eram cam speriat si ea m-a cam ghidat." Radcliffe a inceput sa joace in seria "Potter" la 11 ani, iar rolul din "December Boys" i-a dat incredere in el cind s-a intors pe platourile de filmare de la "Harry Potter si Ordinul Phoenix", pelicula in care sarutul sau cu Cho Chang a atras atentia fanilor si a presei. "A fost un personaj foarte, foarte diferit de Harry si am vrut sa imi dovedesc ca pot face si altceva", a spus actorul despre personajul Maps. Bine crescut, matur si posesor al unei averi estimate la 40 de milioane de dolari, Radcliffe a povestit ca "in America, actorii copii sint tratati ca actori intii, apoi drept copii, in timp ce in Marea Britanie ei sint tratati drept copii mai intii". Pelicula "December Boys" va avea vineri premiera in Statele Unite si in Marea Britanie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.