Gata cu crizele de nervi si cu declaratiile incendiare facute pe ascuns. Sotii Lazarus au hotarat ca este momentul sa ingroape securea razboiului si au stabilit de comun acord sa se desparta ca doi oameni civilizati.

S-au inteles atat in privinta partajului, cat si in privinta copilului: "Fosta sotie va ramane cu Andrei, iar eu voi pastra casa. Voi putea in schimb sa il vizitez pret de doua ore pe zi, sapte zile din sapte", a spus Luis Lazarus la iesirea din sala de judecata.

Antoanela si-a exprimat dorinta sa pastreze numele de Lazarus, lucru acceptat cu greu insa de actualul coleg de apartament al femeii. "Cu toate ca la inceput nu am fost de acord sa-mi mai poarte numele, avand in vedere ca a incercat sa-l calce in picioare, am ajuns la concluzia ca e mai bine totusi sa se numeasca in continuare Lazarus", a spus barbatul. Deocamdata, despartirea dintre cei doi are loc doar in acte, nu si in fapt, Antoanela urmand sa locuiasca inca pentru cateva luni in casa lui Lazarus.

In momentul in care va parasi definitiv caminul din Pipera, sotia ziaristului va primi de la acesta o suma importanta de bani. La termenul de ieri, Antoanela nu a putut fi prezenta, ea fiind plecata in Germania. in fata judecatorului a fost reprezentata de avocata Mariana stefan, care s-a declarat multumita de verdictul final. "Au dat dovada de maturitate si in final au ajuns la o intelegere, fiecare dintre parti a obtinut ceea ce si-a dorit" a concluzionat, la plecare, avocata.

Ultimul termen in procesul de divort dintre Luis Lazarus si sotia acestuia a avut loc ieri, la Judecatoria Buftea. Scandalul dintre cei doi a luat sfarsit, sotii Lazarus reusind sa ajunga in final la o intelegere amiabila. Amandoi au pierdut si amandoi au castigat cate ceva.

Insotit de avocat, Luis Lazarus a spus ca s-a pus de acord cu sotia lui si asupra pensiei pe care o va plati pentru intretinerea micutului Andrei. Suma este de 450 de euro lunar, insa vedeta de la OTV a dat asigurari ca nici Andrei si nici Beatrice, cei doi copii ai sai, nu vor duce lipsa de absolut nimic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.