Iluzii. Relatia Nicoletei Luciu cu omul de afaceri Zsolt Csergo este de fatada, ea locuind, in realitate, intr-o casa din Buftea, cu un alt afacerist, sotia si copilul acestuia

Citim prin gazete ca Nicoleta Luciu a revenit dintr-o vacanta minunata in Croatia, Grecia, Italia, unde s-a plimbat cu iahtul si a facut shopping in metropole de vis, ca are un iubit frumos si bogat, care o adora, si ca joaca intr-o telenovela de succes. Intr-un cuvant, o romanca fericita. Asa sa fie, oare? Exista informatii, pe care ziarul nostru le-a verificat la sange in ultima perioada, potrivit carora lucrurile stau nitel altfel. Si anume, ca Nicoleta e singura, dezamagita si trista. Relatia ei cu Zsolt Csergo este una de fatada pentru afaceristul din Miercurea Ciuc, un fel de contract de PR in loc de dragoste, publicitate in locul tortului de nunta. Cei doi se vad mai mult in vacante, fie ele si de lux, in restul timpului Nicoleta locuind in casa unor buni prieteni, la Buftea.

De ce face asta? Simplu: pentru ca vedeta turneaza de zor la telenovela "Inima de tigan", pe platourile de la Buftea, iar banii pur si simplu nu ii ajung. Nicoleta traieste numai din banii incasati de la Pro TV, nu putini, dar insuficienti pentru a intretine un nivel de trai adecvat celei mai frumoase romance. (Oricum, salariul Nicoletei nu e imens, pentru ca telenovela are multi actori de marca, Dinica, Moraru, Visan, ce trebuie platiti bine, iar fondurile sunt limitate). Zsolt are arici in buzunare, daca ii da un ban ii cere inapoi la leafa. Incredibil, dar s-au mai vazut cazuri. Ori, Nicoleta are de platit si ratele pentru doua locuinte achizitionate nu demult, una pentru ea, cealalta pentru sora ei. Asa ca solutia supravietuirii este sa stea la Buftea, pe casa si masa unui bun prieten.

Care, ce-i drept, ii e dator vandut. Nicoleta a incercat sa schimbe lucrurile, a plans, l-a amenintat pe Zsolt cu despartirea, a fortat promisiunea unei casatorii sau macar a unei mutari impreuna. Nimic nu il impresioneaza pe afacerist, insa, care o priveste doar ca pe o campanie publicitara gratie careia a ajuns, dintr-un anonim, cel mai invidiat mascul din tara. Atat si nimic mai mult.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.