In calitate de director muzical al postului Party TV, la care detine si pachetul majoritar de actiuni, Costi Ionita se implica direct in alegerea videoclipurilor difuzate. Acesta a generat un real scandal in urma cu aproximativ doua luni, cand, dupa ce a vizionat un videoclip al trupei Etnic, pe care l-a considerat neprofesionist, a refuzat sa-l difuzeze.

Initial, Bety nu s-a aratat prea afectata de decizia lui Costi si s-a rezumat sa afirme ca ea nu s-a intalnit personal cu acesta. insa, vazand ca scandalul a luat amploare, solista a afirmat, luni seara, la emisiunea "Povestiri adevarate", de la Acasa TV, ca Ionita doreste sa-si faca publicitate pe seama sa. Mai mult, fara a i se adresa in mod direct, Bety a cedat nervos si l-a apostrofat pe manelist: "S-a vazut si taranul imparat!".

La aceste cuvinte dure, Costi a dat dovada de multa stapanire de sine si a incercat sa aplaneze conflictul, spunand ca are toata puterea de decizie in ceea ce priveste selectia videoclipurilor si ca, la postul Party TV, standardele impuse sunt foarte ridicate.