Dana Savuica a scos la licitatie pe Internet editia din noiembrie 1999, iar suma de pornire este de 650 de lei, de 80 de ori mai mult decat pretul actual al revistei.

Asteptata cu interes de publicul masculin, prima editie autohtona a revistei Playboy a avut-o in prim-plan pe Dana Savuica, pe atunci fost model de succes si tanara femeie de afaceri. Publicatia lui Hugh Hefner a fost lansata in Romania in luna noiembrie a anului 1999, costa doar 2,5 lei, iar Dana, protagonista pictorialului, "se intindea" lasciv pe opt pagini lucioase.

Titlul, "Model fara haine", socant la vremea aceea, a fost o strategie de marketing extrem de reusita, dupa cum insasi Dana Savuica a recunoscut pentru Click!. Desi au trecut 7 ani de atunci, vedeta Euforia TV spune ca interesul pentru primul numar romanesc al revistei Playboy nu a scazut deloc, situatie care a determinat-o sa deschida o licitatie pe celebrul site al vedetelor www.precious.ro. "Eu am acasa doar doua reviste. Una am decis sa o vand pentru ca cererea este uriasa", a declarat Dana Savuica pentru Click!.

Suma de pornire este 650 de lei, iar revista are pe coperta autograful frumoasei blonde, care isi si motiveaza gestul. "Am primit sute de e-mail-uri de la oamenii care imi cereau pozele din Playboy. stiu ca revista asta circula pe piata neagra la pretul de 500 de euro. Nu m-am asteptat sa si-o doreasca atata lume...Ma rog, nu stiu de ce, cred ca lumea, de data asta, e facuta numai din barbati".