Ieri-dimineata, emisiunea matinala de pe OTV evolua sub genericul „Mihai Traistariu. Cum a cheltuit cele 4 milioane de euro. Se insoara?“, iar invitatul ei principal a fost - surpriza! - insusi Mihai Traistariu.

N-am prins sueta de la inceput, ca sa aflu cum a cheltuit Mihai cele patru milioane de euro, dar, sincera pina la cruzime sa fiu, nici nu ma interesa cine stie ce treaba asta. Mai mult m-ar fi interesat, la o adica, cum le-a facut. Adica, pe la inceputul lui 2007, intelesesem ca omul avea doua milioane, hai, doua si jumatate. Cind naiba s-au facut patru? Ma ingrijoreaza ritmul in care se imbogateste baiatul asta fara sa faca nimic altceva decit sa-si chinuiasca plaminii. Si cred ca si pe Patriciu o sa inceapa, in curind, sa-l cam ingrijoreze. O sa fie nevoit sa se apuce de cintat ca sa poata sa-si pastreze pozitia in top.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.