La New York exista un consens indubitabil: Britney Spears s-a prezentat deplorabil la MTV Video Music Awards. Pentru Britney, avand in vedere viata tumultoasa pe care o are, se pare ca revenirea pe scena a fost o mare dovada de curaj.

Printesa decazuta a muzicii pop de 25 de ani, a mimat ca interpreteaza noul ei single Gimme More, iar intreaga ei prestatie de la MTV VMA a provocat lumea publica a show-bizului la tot felul de comentarii malitioase.

Marele fiasco i-a facut pe artisti ca 50 Cent si P Diddy sa dea din cap pentru ca nu le venea sa creada ce vad, in timp ce starul hip-hop Akon a spus cu voce tare ceea ce intreaga audienta gandea: „Putea sa fie si mai bine” Kanye West a comentat: „Nu are deloc ureche muzicala. Este patetica”.

Si ziare ca the New York Post, New York Daily News and Las Vegas Review Journal, au desfiintat-o pe Spears.”Spectacolul tau a fost mai mult decat patetic”, a scris ziaristul Perez Hilton.” Pregatirile lui Britney pentru seara revenirii au fost un esec de vreme ce a refuzat sa poarte un corset pentru a-si ascunde imperfectiunile corpului.”, a mai adaugat ziaristul.

Dar cu siguranta, oamenii au fost curiosi sa vada ce scrie Dailly Mirror. Show-ul VMA a adunat peste 7 milioane de spectatori. In dimineata urmatoare, dupa ce VH1 a denumit performanta lui Britney Spears ca fiind memorabila si „deja istorica”, bloggerii se intreceu in comentarii.

Dailly Mirror s-a grabit sa publice cateva dintre opiniile bloggerilor, si a adaugat faptul ca pe multi nu i-a deranjat corpul cantaretei, ci felul cum aratat ea in acel outfit.

„Bine, nu e grasa”, a scris unul.”Dar nu ii statea deloc bine imbracata (sau dezbracta) cum era”
„In costumatia aceea nu poti avea nici macar un milimetru in plus.”, a spus Janice Min, editor la revista celebritatilor US Weekly.”Multe femei nu ar manca mai multe zile la rand ca sa poarte asa ceva.”

„Arata mai bine decat 99 la suta dintre femei?Da. Comparativ insa cu forma ei precedenta, nu a aratat totusi chiar asa de bine”, a adaugat Janice Min.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.