Marius Radmanastean, Catrinel Sandu, Adina Halas si Mihnea Manoliu, alias Cain, nu exclud posibilitatea de a dansa alaturi de stripperii de la Flamingo Boys. Cum de s-au gandit? Ei bine trupa lui Corneliu Pasat – iubitul Oanei Roman – face recrutari. Iar noi le-am intrebat pe cateva dintre vedetele noastre mai aratoase daca ar participa la preselectie.

Pentru ca au avut un succes rasunator cu spectacolul dat de 1 martie, asa ca s-au gandit sa isi mareasca trupa. Este vorba de stripperii lui Corneliu Pasat - Flamingo Boys -, care vor pune la punct o preselectie de unde vor alege atat fete, cat si baieti care sa faca parte din trupa lor de dans.
Ce vor de la pretendenti? In primul rand, sa aiba un aspect fizic placut. Dar nu e tot. Sa fie suficient de inteligenti incat sa invete repede coregrafia. Nu trebuie sa aiba cursuri de dans pentru ca "veteranii" ii vor invata tot ce trebuie in materie de miscari, dar este necesara o anumita aplecare catre aceasta arta.

Una dintre cele mai importante cerinte este: o aditudine buna. Ce inseamna asta? Sa nu se lase dusi de valurile gloriei, sa aiba un comportament normal. Adica fara fite. Nu s-au gandit sa aduca in trupa lor si ceva vedete. Nu de alta, dar cei care vor fi alesi - intre 28 si 30 martie, orele 15.00 - 17.00 in bulevardul Magheru, nr. 16-18, isi vor schimba foarte mult stilul de viata. Dansul va deveni o prioritate, iar ei cred ca cei care deja au o cariera nu ar schimba-o. Asa ca tinerii care se vor prezenta la casting trebuie sa fie pregatiti pentru o viata plina de calatorii, de aparitii televizate, dar mai ales de pregatiri. Antrenamentele la sala de fitness si orele de invatare a coregrafiei le vor ocupa majoritatea timpului.

Catrinel Sandu:
"Nu am auzit de aceasta propunere. Nu as putea spune concret ce decizie as lua pana nu am toate detaliile pe masa. Eu sunt absolventa a unei facultati de coregrafie si, spre deosebire de alti asa-zisi coregrafi din Romania care se lauda cu cine stie ce cursuri sau atestate false, pe mine dansul chiar ma reprezinta. Nu refuz niciodata sa dansez, intrucat aceasta este prima mea dragoste, insa ceea ce fac trebuie sa fac sa fie de calitate. In noua mea emisiune "Hai la bere" am la inceput un moment coregrafic cu doua balerine profesioniste. Este un dans elaborat atat cat se poate incadra in cele doua minute disponibile. Mi-ar placea sa imi aplic ideile in cadrul unui show Flamingo Boys. Cu singura conditie sa nu se faca strip-tease. Daca ar fi un spectacol grandios in care sa nu se dezbrace, fiindca am aflat ca nu obisnuiesc tot timpul sa isi scoata hainele de pe ei, as accepta."

Andreea Banica:
"Nu este cazul in ceea ce ma priveste. Este adevarat ca dansez in spectacole, insa este cu totul altceva decat o coregrafie in stil Flamingo Boys. Daca as invitata sa cant in cadrul show-urilor acelor baieti, asa cum a fost Pepe, as accepta. Momentan eu cant si prezint o emisiune tv si cred ca imi este suficient".

Fizz:
"Imi plac tare baietii de la Flamingo imi spunt prieteni buni sau eu cel putin asa ii consider. Sunt cei mai buni de la noi, dar nu cred ca m-as implica intr-un astfel de spectacol. Nu este stilul meu. Eu cant nu dansez. In plus, eu am stil, am clasa. E altceva ce fac eu. Si nu cred ca mi s-ar potrivi un astfel de dans. Eu ma dezbrac in particular nu pe scena".

Marius Radmanastean:
"Nu m-am gandit niciodata la o astfel de cariera, dar... de ce nu? In afara de faptul ca nu stiu sa dansez nu vad o alta piedica. Sunt aproape antitalent. Nu imi ies miscarile de dans nici cu forta. Dar poate ca, asa cu multe repetitii si cu ceva instructiuni poate ca m-as descurca".

Adina Halas:
"Da. As dansa. Singura problema este ca eu am stilul meu propriu de dans si cred ca i-as incurca teribil pe baieti. In plus, nu sunt un invatacel foarte bun. Nu cred ca m-as putea "mula" pe stilul lor chiar si dupa multe ore de repetitii. Si daca stau sa ma gandesc ei se descurca foarte bine si fara mine in spectacolul lor".

Mihnea Manoliu (Cain):
"Poate ca experienta mi-ar placea. Dar nu as face o cariera din asta. In plus, baietii sunt foarte frumosi, nu sunt acel gen de striper. Cand merg prin cluburile pe care le frecventeaza si ei, incerc sa stau mai departe. Si mai e ceva: imi incep cariera de actor (n.r. Mihnea va interpreta un rol in filmul Catacombe, alaturi de Pink si de Cabral) si vreau sa am un fizic potrivit pentru mai multe roluri, nu doar pentru unele de bodyguard sau de barbat sexy".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.