Creatorul de moda Catalin Botezatu declara intr-un interviu publicat de revista Soc ca nu a avut relatii cu barbati, asa cum reiesea din transcrierea unei convorbiri telefonice cu manechinul Daniel Ciobanu, aparuta recent in presa. Designerul afirma ca isi asuma insa relatiile cu iubitele si sotiile cunoscutilor lui.

Botezatu infirma zvonurile care circula pe seama orientarii lui sexuale. S-a spus ba ca ar fi bisexual, ba ca este homosexual, banuieli care au parut confirmate de transcrierea unei convorbiri telefonice aparuta recent intr-un cotidian, cu precizarea ca discutia avusese loc intre Catalin Botezatu si un tanar manechin. "Ma bucur ca sunt iubit atat de femei cat si de barbati si imi asum relatiile cu toate femeile care au fost cu mine, caci de barbati nu a fost vorba. Femeile pe care eu le-am iubit au fost toate puternice, frumoase, dar nu pot si nu voi putea vreodata sa dezvalui numele lor, sa fac o lista, mi se pare o treaba pescareasca".

LE-AM F...T SOTIILE

Un adevarat domn, Bote refuza sa faca publica identitatea femeilor care i-au trecut prin pat, dar face o marturisire care ii va infuria pe multi dintre barbatii pe care ii cunoaste. "Mi-ar placea si mie cand stau cu mai multi barbati, si ii aud vorbind despre iubitele sau despre sotiile lor, cat sunt de pure, mi-ar placea zic, sa le spun vreo doua, si le zic, ca si eu i-am fu..-o, dar ma abtin. Dar trebuie sa spun ca am observat ca cele mai bune sotii sunt curvele. Eu respect si o curva platita la fel de mult cat respect pe cea mai cuminte femeie din lume", declara fostul manechin.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.