Pierce Brosnan, considerat atata timp drept cel mai frumos Agent 007 al tuturor timpurilor de femeile din intreaga lume, a fost surprins de paparazzi in timpul vacantei, informeaza Daily Mail. La cei 54 de ani ai sai, cu burta revarsata, actorul britanic nu mai are nici o sansa sa joace un rol de sex-simbol.

Actorul Pierce Brosnan i-a socat pe ziaristii prezenti pe platourile de filmare a ultimei sale ecranizari dupa povestea formatiei Abba, cand a aparut intr-un sort inflorat. Artistul, considerat in urma cu doar cativa ani cel mai frumos James Bond al tuturor timpurilor, isi arata din plin varsta.

Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat alaturi de un Brosnan de 54 de ani se afla si tanara de doar 21 de ani, Amanda Seyfeld. Pierce Brosnan isi va surprinde fanii cu acest film, interpretand cateva melodii, in ciuda suspiciosilor care nu sunt convinsi ca actorul are voce.

Intrebat de ziaristi daca s-ar mai simti in stare sa joace rolul unui nou James Bond, Brosnan a recunoscut ca "i-ar fi foarte greu", avand in vedere ca varsta isi cere tributul. "Da, am vazut ca nu mai arat ca pe vremuri in sort, dar nu uitati ca personajul interpretat mi-a cerut sa imi schimb imaginea", a replicat vedeta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.