A lipsit o vreme de pe copertele revistelor si de pe podiumurile de moda, insa, dupa ce a nascut, a revenit repede la dimensiunile 90-60-90 si si-a reluat activitatea de model. Monica Columbeanu a filmat recent in Grecia, un clip pentru postul "Fashion TV".

Nu a trecut nici un an de cand a nascut si a reusit sa dea jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Monica si-a afisat silueta in timpul verii pe Litoral si a recunoscut ca a tinut o cura de slabire severa, care a ajutat-o sa revina la greutatea de 50 de kilograme, absolut necesara in cariera de fotomodel.

Dupa ce a stat o perioada indelungata acasa, indeplinindu-si rolul de mamica, sotia lui Irinel si-a reluat de curand activitatea profesionala. in urma cu cateva saptamani, Monica Columbeanu a fost protagonista unei sedinte foto in insula Mykonos din Grecia, acolo unde a filmat un clip pentru Fashion TV.

Clipul va fi difuzat peste doua saptamani

"A fost o sedinta foto reusita. Mi-a placut mult locatia, dar si tinutele au fost interesante. Singura problema e ca in acel clip am alergat pe tocuri, pe niste stradute pietruite, pana am facut bataturi. Nu m-am plans, pentru ca ideea clipului mi s-a parut inedita", a declarat Monica Columbeanu pentru Click!. in timpul sedintei foto, care a durat aproape o zi intreaga, sotia lui Irinel s-a dezbracat de foarte multe ori pentru a-si pune rochii elegante, accesorizate cu bijuterii extravagante, dar si tinute sexy: pantaloni scurti si bluze transparente.

Reprezentantii Fashion TV au remarcat-o pe Monica in cadrul evenimentelor de moda, iar propunerea de a deveni protagonista unui clip de promovare nu a intarziat sa apara. Fashion TV este unul dintre cele mai bune posturi de specialitate care promoveaza designerii de top din Europa, dar si de peste Ocean. Filmuletul realizat de Monica Columbeanu in Grecia va fi difuzat peste doua saptamani.

Ar putea deveni imaginea 'Bordel>>

Monica Columbeanu ar putea incheia un contract cu una dintre cele mai importante firme de lenjerie intima din lume, "Bordel", principalul competitor al brand-urilor "La Perla" si "Triumph".

Desi nu este usor sa-ti asociezi imaginea cu un astfel de nume, care lasa loc de numeroase interpretari, Monica analizeaza propunerea primita, pentru ca miza este una uriasa. Sotia lui Irinel ar putea aparea in cele mai bune reviste de moda din lume, iar onorariul ar fi unul urias.

Invitata pe podium la New York

Sotia lui Irinel este aproape sa dea lovitura ca model, daca va reusi sa faca rost de viza pentru Statele Unite. Monica a fost invitata sa prezinte pe podium o colectie haute couture, in cadrul unui show de moda care va avea loc pe 12 octombrie la New York. "Voi fi cea mai fericita daca voi ajunge acolo. Nu vreau sa-mi fac foarte mari sperante, pentru ca sansele nu sunt 100%. Nu am viza pentru America si nu stiu daca o voi putea obtine pana la acea data. Sper din tot sufletul sa urc pe podiumul de la New York", a declarat Monica in ultimul numar al revistei Story.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.