Pentru viitoarea mamica Andreea Marin filmarile la "Surprize, surprize" incep sa devina anevoioase.

In timpul repetitiei generale ea mai solicita regizorului de platou cate o pauza pentru a-si odihni picioarele umflate pe un scaunel. Gravida in luna a sasea, sotia lui Banica jr poate fi vazuta in continuare la volanul masinii sale.

Pentru ca fetita sa se nasca sanatoasa, vedeta tv se hraneste corespunzator si bea cat mai multe lichide, conform pretiosului sfat al medicului. Andreea a renuntat si la pantofii cu toc foarte inalt, o obsesie pe care o are din adolescenta, facand rocada cu balerinii, slapii sau sandalutele.

Desi medicii interzic cu desavarsire gravidelor sa se deplaseze cu avionul sau cu masina, pe perioada sarcinii, sotia lui Banica jr ignora atentionarile si continua sa conduca BMW-ul decapotabil, fiind imaginea firmei. in ceea ce priveste noul sezon de "Surprize, surprize", Andreea Marin nu a vrut sa renunte la postul de prezentatoare, chiar daca, pentru a-si duce promisiunea la bun sfarsit, se vede nevoita sa faca mici sacrificii.

Ea nu-si mai conduce invitatii

Daca pana nu demult bebelusul nu i-a dat prea multe batai de cap, iata ca acum, "Zana Surprizelor" simte pe propria-i piele "sacaielile" unei sarcini. in primul rand ca nu-si mai poate petrece pana la usa invitatii, iar cand nu mai rezista pe platoul de filmare, are locul ei de odihna, ridicandu-si picioarele umflate pe un scaunel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.