Fostul premier face pasi mici, dar siguri in relatia sa cu solista de muzica usoara, Silvia Chifiriuc. Ultimul numar al revistei VIP anunta o posibila logodna intre cei doi indragostiti, fixata in cursul acestui an, la Manastirea Agapia, coincidenta fericita avand in vedere ca in buletin pe iubita lui Petre Roman o cheama chiar Agapia.

Sejurul romantic de 12 zile, petrecut recent in Muntenegru, l-a inspirat pe Petre Roman, care se pare ca i-a cerut mana iubitei sale, Silvia Chifiriuc, chiar in timpul acestei vacante. Conform revistei VIP, cei doi au stabilit si data logodnei, slujba religioasa urmand sa se oficializeze pana la sfarsitul anului, la Manastirea Agapia din judetul Neamt.

Silvia, femeia pentru care primul premier post-decembrist si-a parasit sotia dupa o casnicie de 35 de ani este cu atat mai legata de acea manastire, cu cat in buletin o cheama Agapia. (Silvia e numele ei de scena). Iubita lui Roman este si nascuta in zona Moldovei, la Botosani, iar mama ei, Silvia, locuieste intr-o comuna din acest judet.

'Este tovarasa mea de viata>>

Speculatiile despre logodna vin la putin timp dupa ce Petre Roman a vorbit pentru prima data despre relatia cu Silvia Chifiriuc (35 de ani), avand numai cuvinte de lauda la adresa ei.

"Spre surprinderea mea, prietena mea de acum, tovarasa mea de viata inoata si urca pe munte. Cel mai frumos lucru a fost sa descoperim impreuna locurile frumoase, pietele vechi. A fost o vacanta superba, asa cum mi-am dorit sa fie", a declarat Petre Roman pentru Antena 1.

Catinca Roman: 'Tata e liber sa-si refaca viata>>

Catinca, fiica vitrega a fostului premier, nu pare surprinsa de speculatiile din presa si spune ca atat ea, cat si mama ei, Mioara, nu au nimic impotriva ca Petre Roman sa se recasatoreasca.

"Eu sunt in vacanta, la Paris, dar am citit pe internet ultimele noutati legate de viata personala a lui Petre Roman. Noi doi n-am vorbit de foarte mult timp la telefon, asa ca nu stiu nimic concret despre o posibila logodna. intrucat e deja divortat, e liber sa-si refaca viata cu cine vrea el. Nu am nimic impotriva. De aceeasi parere este si mama, care se afla si ea acum intr-un binemeritat concediu", a declarat Catinca Roman pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.