In ultima vreme, vedeta Acasa TV Lucian Viziru s-a cumintit si nu prea mai iese cu multe femei. In prezent, actorul este indragostit lulea de Steliana, ce danseaza in "Iubire ca in filme", iar apropiatii vorbesc tot mai des de nunta.
Craiul a mai avut idile cu Laura Cosoi si cu un top model, iar acum nu mai iese din cuvintul iubitei. A fost gelos, dar degeaba. La un moment dat, ca sa se razbune, a facut curte unei alte domnisoare, iar partenera sa de viata s-a suparat si nu i-a vorbit o vreme, dar s-au impacat, iar acum sint mai fericiti ca niciodata si si-au reinnoit juramintele de iubire. Dansatoarea a stiut dintotdeauna sa-l tina sub papuc pe partenerul sau de viata. Actorul ce joaca in telenovele se considera implinit ca barbat. Steliana este o femeie care stie ce vrea si mai ales sa-l faca pe barbatul de linga ea s-o adore si s-o considere foarte importanta. Lucian s-a apucat si de slabit de dragul iubitei, are tot felul de proiecte in lucru si ar vrea sa revina la muzica. Sefii lor se gindesc din ce in ce mai mult la un mariaj in ceea ce-i priveste, mai ales ca se potrivesc foarte mult si arata ca doi indragostiti veritabili. Si mama soacra o place pe Steliana, asa ca e un lucru bun si nu ar fi exclus sa jucam, in aceasta toamna, la nunta craiului. Se pare ca Lucian i-a dat Stelianei inelul de logodna undeva, la Roma, intr-o excursie romantica, iar acum urmeaza cununia.

Lucian si Augustin - nunta in aceeasi zi


Augustin, fratele lui Lucian, e indragostit de o prezentatoare de la National TV, asa ca nu ar fi imposibil ca cei doi sa faca nunta in aceeasi zi, cum se zvoneste prin tirg. Lucian isi rasfata iubita cu tot felul de cadouri valoroase, dar si de suflet, iar aceasta la rindul ei ii declara ca este printre cele mai deosebite persoane din viata sa. Nu stim cum va fi nunta, dar cei doi isi doresc sa fie una discreta alaturi doar de prieteni si familie, fara prea multa lume si fara opulenta. Lucian crede ca nu intimplator a cunoscut-o pe Steliana, iar povestea lor de iubire nu pare sa fie una superficiala. Ramine de vazut daca vor reusi sa aiba relatia dorita sau se vor certa si vor fi unul dintre numeroasele cupluri care isi traiesc idila doar asa, de dragul publicitatii. In momentul de fata, cei doi sint indragostiti si-si declara iubire vesnica.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.