In sfarsit, o alta actrita a reusit sa atraga atentia de la frumoasa Keira Knightley, la Festivalul de Film de la Venetia. Astfel, actrita Cate Blanchett, a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita.

Actrita australiana Cate Blanchett, care interpreteaza in travesti rolul lui Bob Dylan, in filmul biografic "I'm not there" de Todd Haynes, a primit premiul Coppa Volpi din partea criticilor de film de la Venetia, informeaza cotidianul englez The Independent.

Actrita a aratat astfel ca ea este favorita, si ca probabil va avea acelasi succes si la decernarea premiilor Oscar de anul viitor.

Acesta este inca un punct important pentru artista australiana de 38 de ani, una dintre cele mai deosebite actrite ale lumii. Revista Times a plasat-o chiar, in topul 100 al celor mai influenti oameni.

Astfel, festivalul de la Venetia care a avut-o in centrul atentiei pe tanara de 22 de ani, Keira Knightley, ce a jucat in filmul „Atonement', o adaptare pentru marile ecrane dupa romanul cu acelasi nume semnat de Ian McEwan. Criticii au preferat astfel rolul extraordinar pe care l-a facut Blanchett in filmul regizat de Todd Hayes. Triumful australiencei a fost aprobat aproape in unanimitate.

BraPitt a fost ales cel mai bun actor, fiind premiat cu Coppa Volpi pentru "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" de Andrew Dominik.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.