Dupa ce s-a despartit de iubitul ei, Cornel, cintareata Alexandra Ungureanu a declarat apropiatilor ca nu are de gind sa se impace cu el si nici sa se mai indragosteasca, deocamdata, de altcineva.
Au fost impreuna multi ani, sint prieteni buni in continuare, dar relatia lor de iubire nu mai poate continua. Ea este ocupata cu tot felul de proiecte culturale, iar el doreste o relatie serioasa, insa ea nu vrea o oficializare cu niciun barbat din viata ei. La ora actuala, solista este printre cele mai apreciate si bune voci din muzica romaneasca, iar in momentul de fata lucreaza la viitorul sau disc. Alexandra a vorbit foarte rar despre viata sa intima, a pastrat discretia in ceea ce priveste povestea ei de iubire cu Cornel. Este pasionata de muzica si sustine ca implinirile sint mai puternice in clipa in care crezi in ceea ce faci.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.