Chiar daca s-au speculat multe in legatura cu relatia lor, fotomodelul Catrinel Menghia si omul de afaceri italian Massimo Brambati se iubesc la fel ca in prima zi. De curind, ei s-au mutat in casa noua, iar anul care vine vor face cununia religioasa.

Povestea de dragoste dintre Catrinel Menghia si Massimo Brambati pare desprinsa din basmele moderne. El, un om de afaceri bogat, ea, o preafrumoasa domnita din estul Europei. S-au vazut, s-au placut si la anul vor face o nunta cum n-a mai fost si nu s-a mai vazut. Prietenii apropiati ai celor doi spun ca atunci cind si-a cunoscut socrii, bogatasul italian a fost atit de impresionat de marea dorinta a acestora de a-si vedea fata imbracata in rochie alba de mireasa ca au spus imediat un da hotarit cununiei religioase. Mai mult de atit, ii cheama foarte des in Italia, ca nu cumva Kati sa sufere de dorul lor. Desi nu comenteaza nimic despre acest subiect, Catrinel Menghia pare foarte interesata de toate rochiile de mireasa pe care le prezinta pe podium. Daca nunta va avea loc in Romania sau in Italia, ramine de vazut, avind in vedere faptul ca cei doi incearca sa se tina cit mai departe de lumea mondena.

Un dar inedit: o calatorie pe o insula exotica

Cu ocazia zilei sale de nastere, Kati a primit de la sotul sau, un cadou neasteptat: o calatorie de vis pe o insula exotica, unde s-au distrat doar ei doi. Cel mai mult se pare ca a impresionat-o apartamentul unde au locuit, presarat din belsug cu orhidee si felurite fructe proaspete in toate colturile. Surse din anturajul frumoasei domnite afirma ca asteapta cu nerabdare momentul primului bebelus, dar pina atunci mai are de dus la indeplinire inca doi ani de contracte. Insa, cei doi s-au mutat in casa noua. E vorba de o superba vila situata in Milano, linistita si inconjurata de multa caldura, unde, decite ori are ocazia, Catrinel ii gateste sotului iubit mincarea preferata: paste. De remarcat faptul ca inca de la primul debut in lumea modei si pina in acest moment, Menghia nu si-a modificat deloc formele, neluind in greutate nici macar un kilogram. De vina sa fie oare dragostea?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.