Dupa ce a facut turul Romaniei in autobuz, cu 30 de amici, Cristian Tantareanu si-a fixat un nou itinerar de vacanta. Omul de afaceri va pleca luni in Antalya, apoi in Ucraina si, in final, va poposi trei zile la Istanbul.

Mare amator de calatorii si petreceri, Cristian tantareanu poate fi cu greu gasit la resedinta sa de la Corbeanca. si asta pentru ca, indiferent de anotimp, omul de afaceri este mai tot timpul plecat in vacante. tantareanu isi face deja bagajele pentru o noua escapada, tocmai in Ucraina, tara pe care nu a vizitat-o niciodata.

"Luni voi pleca in Antalya, iar de acolo in Ucraina, la invitatia unui prieten. N-am mai fost niciodata la Kiev, dar am auzit ca ucrainenii au niste femei de-ti pica plombele. De-aia ma si duc. Plec cu centimetrul, sa le masor picioarele. Sejurul acesta o sa-l inchei cu trei zile la Istanbul", ne-a declarat proprietarul Paradisului Verde.

Vesnic indragostit de femei, tantareanu spune ca face turism erotic, lucru deloc departe de adevar, daca tinem cont ca in Thailanda a stat numai la masaj, in grija frumoaselor localnice. si, pentru ca i-a intrat la suflet exotica Thailanda, omul de afaceri si-a mai programat un sejur in Asia. "Cand vine frigul la noi, fug pe meleaguri mai calde, in Thailanda si Indonezia".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.