Iubeste ca in tinerete. Desi are o varsta respectabila, cunoscuta creatoare de moda Zina Dumitresc supranumita de catre apropiati "mama" Zina, nu nu se sfieste sa-si arate dragostea fata de sot. in vacanta pe care cei doi au petrecut-o recent in Grecia, nu au lipsit dovezile de amor.
Timp de cateva zile, "mama" Zina si sotul ei au facut plaja la o piscina din Grecia. Desi in vacanta nu au fosty singuri, cei doi fiind insotiti de cativa prieteni, cei doi nu s-au jenat sa-si trimita bezele sau sa se sarute atunci cand au simtit acest lucru. Perioada dificila peste care a trecut acum mai bine de un an, de depresie, pare sa fi trecut cu totul.

"Mama" Zina zambeste din nou si se simte mai bine ca niciodata. Iar acest lucru se vede foarte bine si in fotografiile surprinse de paparazii de la SPY. Vacanta petrecuta recent in Grecia cu sotul i-a incarcat bateriile la maximum. Sigur creatoarea are in planuri o noua colectie...
Creatoarea de moda si sotul ei s-au bucurat de multe ore de plaja la o piscina din Grecia, unde si-au petrecut vacanta. Timpu petrecut aici a fost binevenit pentru amandoi, acestia reincarcandu-si astfel bateriile


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.