In ultima vreme, solista a lucrat intens la primul ei material discografic, ce va fi lansat cat de curand pe piata. Pentru acest proiect a colaborat cu mai multi compozitori: Marius Moga, Gabi Huiban, Fly Project, Ionut Radu, Don Baxter etc.

Tot ce-i mai lipseste Claudiei acum este o casa de discuri, dar interpreta analizeaza ofertele pe care le are pana sa incheie un contract. "Acum promovez una dintre piesele de pe viitorul disc, cea compusa de Marius Moga. Mi-a placut mult si am ales ca ea sa fie promotoarea albumului.

Pana va canta la lansarea primului ei disc solo, Claudia merge in concerte prin tara, insotita de cei trei dansatori. Cu ei repeta saptamanal diverse miscari pentru coregrafia spectacolelor. Dar asta nu e singura miscare fizica pe care o face. Bruneta Sexxy merge frecvent la sala de fitness si are o antrenoare personala. "Am avut o perioada in care faceam sport si de doua ori pe zi. Acum nu mai am chiar atat de mult timp, dar merg la sala cat pot de des", a marturisit Claudia.

Unul dintre motivele pentru care se mentien in forma este si noul iubit. Claudia este la inceputul unei relatii. Iar barbatul care a cucerit-o pare sa aiba cea mai mare calitate: "isi doreste de la mine si de la relatia noastra exact ce-mi doresc si eu".

Claudia este atrasa de barbatii naturali, maturi, asa cum ii place ei sa-i numeasca, "barbati in adevaratul sens al cuvantului". Cat despre ea spune ca nu are pretentii asa de mari cum ar crede unii: "Multa lume spune despre mine ca sunt fitoasa. Dar nu ma cunoaste. Sunt foarte capilaroasa, vesela si romantica".