Schimbare - Catalin Maruta a renuntat la colaborarea cu TVR, pentru a prezenta, din octombrie, la Pro TV, un show live de divertisment, care va fi difuzat de luni pana vineri, inainte de Stirile de la ora 19.00.

"Curiozitatea si dorinta de a incerca ceva nou si, mai ales, faptul ca acest lucru este o provocare pentru mine m-au determinat sa fac acest pas. Am analizat bine propunerea Pro TV, care mi s-a parut interesanta, asa ca am acceptat", a declarat Catalin.

Intrebat daca se va mai intoarce vreodata la TVR, fostul prezentator al "Tonomatului DP2" a declarat hotarat. "Ce intrebare e asta? Nu ma voi mai intoarce la TVR". Dupa cum se stie, iubitul Andrei a mai parasit o data TVR pentru Realitatea TV, dupa care a revenit.

La randul lui, Razvan Nicolescu, directorul TVR 2, a declarat ca avea "cateva chestii pastrate" pentru Maruta pentru a-l convinge sa ramana in ograda postului public de televiziune.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.