Devenita celebra datorita bustului sau impresionant, pe care si l-a expus, in repetate randuri, atat la emisiunea "Ciao, Darwin", cat si in diverse pictoriale in reviste pentru barbati, Roxana Ionescu se afla, acum, in plina ascensiune in lumea televiziunii.

"Recunosc ca sanii m-au facut celebra", a recunoscut Roxana, in revista "Zau". "Dar acum trebuie sa muncesc mult pentru a-mi cladi cariera in televiziune", a declarat aceasta pentru "Click!". De la inceputul lunii octombrie, ea va fi moderatoarea unei noi emisiuni la Antena 1, despre care, momentan, nu poate da amanunte. Pana atunci, vedeta vrea sa profite cat mai mult de timpul liber care i-a mai ramas, pentru ca, o data cu inceperea filmarilor, va fi foarte ocupata.

"Vreau sa merg la mare in weekend-ul acesta, pentru ca acum se termina sezonul estival si sunt ultimele petreceri la cluburile din Mamaia. Sper sa fie cald afara, pentru ca imi doresc sa mai prind cateva ore de plaja", ne-a mai spus Roxana. in cazul in care va ploua si nu va pleca pe litoral, "Mama Natura" este hotarata sa "evadeze" la munte, impreuna cu sotul sau, Laurentiu, pentru un weekend romantic.