Desi a decis sa nu mai continue show-ul la Antena 1, Adriana Bahmuteanu a contribuit toata vara la audienta postului, fiind premiata miercuri seara la "Gala Premiilor VIP" la sectiunea "Divertisment".

Bahmu i-a devansat astfel pe principalii competitori, care au propriile emisiuni la tv, sotii Columbeanu si Laura Andresan.

Cu toate ca a durat doar trei luni, emisiunea ai carei protagonisti au fost Bahmuteanu si Prigoana a inregistrat audiente bune pentru postul tv. Rasplata a venit si miercuri seara, in cadrul Galei Premiilor VIP, Bahmu primind premiul la sectiunea "Divertisment". Desi au si ei propria emisiune, cu audiente la fel de ridicate, Columbenii nu au fost nominalizati la aceasta editie a galei.

"Am luat acest premiu pentru ca am inventat scandalul in casnicie si divortul de cinci ori. Noi ne-am aratat viata de cuplu asa cum e ea. Fara regie, fara trucaje, cu bune, cu rele. Oamenii vor sa primeasca paine si circ si cum n-am putut sa le dam paine, le-am oferit circ. La televizor nu mai apar Stan si Bran, nici Birlic, iar lumea trebuia sa rada de cineva. Reality-show-ul nostru pare foarte apropiat de cel al familiei Osbourne. Avem multe elemente in comun", ne-a declarat Adriana, care desi s-a bucurat de succes cu emisiunea, a decis sa nu-si mai prelungeasca intelegerea cu Antena 1.

"Astazi este ultima editie (n.r. aseara). Ne mai vedeti duminica in reluare si gata. Am decis sa renunt, pentru ca e bine sa te retragi in glorie, nu trebuie sa plictisesti omul. Daca, dupa ce voi naste, vor mai fi propuneri de acest gen, le voi analiza si voi lua o decizie", a marturisit iubita lui Silviu Prigoana. Prima editie a show-ului "Bahmuteanu si Prigoana - povestea continua" a fost difuzata de Antena 1 pe 7 iunie si a fost transmis saptamanal in fiecare joi.

in momentul de fata, pana la lansarea "Mutu Show", singurii care mai au emisiuni proprii la tv sunt sotii Columbeanu, care vor incepe un nou sezon la B1 TV si Laura Andresan cu "Interzis", la acelasi post. Desi fusese tentat sa accepte si el o astfel de provocare, miliardarul Cristian tantareanu a decis sa renunte la idee, motivand ca nu are timp de asa ceva.

Prigoana nu mai e 'Singur acasa>>

Pe langa show-ul comun pe care il avea cu Adriana la Antena 1, Silviu Prigoana era protagonistul propriei emisiuni la Romantica TV. "Singur acasa" se difuza in fiecare sambata, de la ora 22.00. Miliardarul a fost primul din familie care a decis sa nu-si mai prelungeasca intelegerea, urmand Adriana, care s-a retras si ea de la Antena 1.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.