Nepoata lui Adrian Nastase zice ca e doar buna prietena cu Hrebe jr.

"Anda Barb trebuia sa-i starneasca gelozia Elenei, ca poate-poate s-ar fi destramat cuplul Hrebe-Baseasca cea mica", ne-a declarat un apropiat al gastii de tineri proveniti din familii de politicieni. Pozele din care au fost decupate imaginile tandre cu Anda si Andrei Hrebenciuc confirma aceasta banuiala, iar sursa noastra crede ca ziaristii de la "Star" au fost indusi in eroare chiar de un membru al grupului lor.

Barfa privind o posibila relatie, trecuta sau viitoare, dintre Andrei Hrebenciuc si Anda Barb, nepoata fostului premier Adrian Nastase, a produs rumoare si stupefactie chiar printre cei ce formeaza "gasca de prieteni". Apropiati ai cercului spun ca Anda si Andrei sunt prieteni de multi ani, gratie relatiei dintre parintii lor, dar ca niciodata nu a existat intre ei o relatie sentimentala.

Hrebe junior a fost si el bun prieten cu fostul iubit al Andei Barb, cu care tanara de 20 de ani a avut o relatie de mai lunga durata, dar care s-a incheiat recent. Pozele oferite revistei "Star" au fost special taiate ca sa arate ca intre Anda si Andrei ar fi o idila. Fata insa e categorica: "Nu am fost niciodata altceva decat prieteni foarte buni! Nu vreau iubitul Elenei, asa cum au spus unii! Se vede clar cum au taiat pozele ca sa ne bage in acest scandal".

Tot de la apropiatii tinerilor am aflat cate ceva despre cuplul Hrebe-Basescu. Ei spun ca Andrei si Elena se iubesc enorm, ca au o relatie curata si foarte-foarte buna, in ciuda disputelor dintre tatii lor celebri.

"Andrei s-a schimbat in bine de cand e cu Elena, in sensul ca e mult mai responsabil si aloca mai mult timp carierei decat distractiei. Iar Elena il iubeste de moare, avand chiar mici gelozii. Cred ca de la cineva care stie toate s-a iscat scandalul, cu poze, cu Anda, cu magarii", ne-a spus o sursa.
Anda, singura fata in familia Nastase

Anda Barb e studenta la Drept si ar vrea, la final, sa se indrepte spre avocatura. A debutat de ceva timp in modeling, avand mai multe prezentari in domeniu si, daca i se va mai oferi ceva interesant, nu va refuza. La Festivalul de la Iasi a fost colega de scena cu Elena Basescu, dar numele ei nu a atras atentia. Anda e fiica surorii lui Adrian Nastase, Dana. E singura fata din familie, cu un an mai mica decat varul ei, Andrei Nastase, cu care a fost colega la liceul Jean Monnet.

Elena a fost amica si cu Andrei Nastase

Pe vremea cand locuiau impreuna cu familiile in blocul de langa Arcul de Triumf, Elena Basescu era prietena cu Andrei Nastase, fiul fostului premier PSD. Nu au fost, insa, niciodata iubiti si nimeni nu a indraznit sa le atribuie aceasta calitate, chiar daca tatii lor se aratau rivali incrancenati pe scena politica. Acum, Elena are de luptat pentru iubirea sa oferita unui alt Andrei - Hrebenciuc - si el fiul unui "neprieten" al presedintelui Basescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.