Cele mai spectaculoase fotografii cu diverse personalitati in ipostaze neobisnuite vor fi scoase la licitatie in cadrul unui eveniment caritabil.
Insolit - Fotografiile au fost realizate pentru ineditele pictoriale ale revistei "Tango" si nu au vazut, pana acum, lumina tiparului. Licitatia se va desfasura pe 13 noiembrie, in showroomul Natuzzi din capitala. Fondurile adunate in urma vanzarii imaginilor vor fi donate unor centre de plasament care adapostesc copii orfani si batrani singuri.

Printre personalitatile care se regasesc in imaginile licitate, se numara Andreea Marin, Andreea Raicu, Mihaela Radulescu, Monica Barladeanu, Horia Patapievici si Amalia Nastase. Unele dintre cele mai inedite fotografii incluse in eveniment o au ca protagonista pe Mihaela Radulescu. Cu ocazia sedintei foto, prezentatoarea a abordat un subiect tabu: experienta sexuala. "Aveam aproape 17 ani, cand am avut prima experienta. Nu mi s-a parut nimic grozav, poate si pentru ca am avut ghinionul sa incep cu un barbat stangaci si complexat", s-a destainuit Mihaela in paginile revistei.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.