Dornice sa obtina un bronz cat mai uniform, vedetele din Romania lasa la o parte inhibitiile si sutienele si se expun fara rezerve pe cele mai aglomerate plaje ale Marii Negre. Fara machiaj sau trucuri menite sa le avantajeze siluetele, acestea fac abstractie de vecinii de sezlong si isi expun in voie pe toate partile.
Paparazzii Ciao! au surprins-o intr-o astfel de ipostaza pe Loredana, una dintre componentele trupei Trident, care pana anul trecut era mare amatoare de nudism. Se pare ca vara aceasta a evitat sa se bronzeze goala, de teama paparazzilor, insa nu a rezistat tentatiei de a ramane numai intr-un slip minuscul, ajustat si mai mult de blonda disperata sa se bronzeze cu cat mai putine urme.

Imaginea oferita pe plaja este categoric diferita de cele realizate in studiourile unor fotografi profesionisti. Fara buretele sutienelor cu efect "push-up", sanii cantaretei par mult mai mici, iar fara tocurile de 15 centimetri, ea arata ceva mai plinuta. Daca nu ar fi fost inconfundabilele sale buze, pesemne ca Loredana era destul de greu de recunoscut in aceasta ipostaza. Oricum, pentru "tridenta", plaja este o bucurie continua. Atat de dornica era sa observe efectele ultravioletelor, incat si-a studiat constant sanii, folosind ca termen de comparatie posteriorul, prin indepartarea fara rezerve a slipului, in mod repetat.