Irinel Columbeanu a fost plecat in urma cu o saptamana in capitala franceza pentru a face rodajul celei mai noi masini pe care si-au achizitionat-o.
Noul model de Bentley al sotilor Columbeanu, Bentley GTS, este o masina pretentioasa, a carei prima revizie trebuie efectuata la 1600 de kilometri, pentru ca producatorul sa se asigure ca nu exista nici un fel de problema ce nu a putut fi depistata din fabrica.

Tocmai pentru acest motiv, sotii Columbeanu au plecat intr-o vacanta la Paris, impreuna cu Irina, fetita lor, si cu aceasta ocazie au parcurs si numarul de kilometri ceruti pentru revizie: „Am fost la Paris ca sa facem rodajul masinii si nu special pentru cumparaturi. Masina este fabricata in Franta, iar revizia se face in Germania. Nu am vrut sa-i fac rodajul in tara, asa ca am preferat sa plecam la Paris intr-o minivacanta. Imediat dupa aceea, masina a fost trimisa in Germania la revizie, iar luni seara am primit-o la Snagov“, ne-a declarat omul de afaceri. Bentley-ul este personalizat cu numele Monicai Columbeanu si este de culoare castanie. Pentru aceasta masina, Columbeanu a platit 230.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.