Sunt in continuare impreuna si locuiesc tot in apartamentul din Baneasa. Relatia lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc pare sa mearga excelent, cu toate ca zvonurile circula peste tot, plimband vestea ca cei doi au probleme in cuplu.

Mai ales ca nu s-au mutat intr-o vila din Pipera, asa cum declarase fosta doamna Roman dupa ce "porumbeii" au fost zariti intr-un mare complex cumparand mobilier ca pentru casa noua.

In ciuda speculatiilor facute in cercurile de cunoscuti, cuplul Roman- Chifiriuc continua sa se afiseze din ce in ce mai des in public. Cu toate ca relatia cu Mioara Roman e iremediabil compromisa avand in vedere declaratiile ambilor parteneri, Petre Roman a ramas in relatii apropiate cu cele doua fiice, Catinca si Oana.

Doar pe nepotica Calina o cam evita si, din cate a marturisit mama ei, Catinca Roman, intr-un interviu, cateodata nu indrazneste nici sa o ceara la telefon pe copila. Vara aceasta insa a fost cea mai intens traita de fostul prim-ministru, fiindca a avut langa el femeia iubita, pe care nu a mai fost nevoit sa o ascunda. Au fost la munte, la Eforie, in Spania si in Muntenegru.

Din luna februarie a anului acesta, de cand s-a aflat despre relatia lui Petre Roman si a Silviei Chifiriuc, politicianul nu a mai avut pace. A trecut printr-un divort nu tocmai linistit, cu toata pleiada de acuze aduse de femeia ce ii daruise 33 de ani din viata ei si care s-a simtit tradata. Apropiati ai lui sau fosti colegi din Partidul Democrat spun ca multe sunt exagerari. si ca Roman a decis, brusc, ca nu mai vrea sa se ascunda, dar nici nu mai are nimic de spus despre relatia lui cu Silvia Chifiriuc.

Nu neaga informatia lansata in presa de fosta sotie, cum ca isi face vila in Pipera pentru el si Silvia, dar nici nu spune ca se muta. Click! a verificat daca fostul premier construieste o casa in zona de nord a Capitalei: anul trecut si in cele opt luni din 2007, Petre Roman nu a cerut si nu a obtinut nici o autorizatie de constructie de la Primaria Voluntari.

Pe plan politic, chiar daca se iubeste cu o femeie cu aproape 30 de ani mai tanara decat el, Roman nu vrea sa renunte la pensionarii lui pe care-i vrea intr-un partid. Ca atare, ultima "bomba" despre el e apelul prin care cere sprijin pensionarilor ca sa poata intra in Parlament, la alegerile legislative din 2008. Silvia Chifiriuc il sustine, precum facea, odinioara, Mioara.

Dupa cum a marturisit in urma cu ceva timp si la postul de televiziune Antena 1, fostul premier, Petre Roman, se simte acum liber sa faca tot ce ce isi doreste, alaturi de Silvia Chifiriuc, femeia cu care imparte in continuare apartamentul din Bulevardul Elena Vacarescu, din nordul Bucurestiului (foto sus)

'E tovarasa mea de viata>>

Petre Roman si-a luat inima in dinti si, pentru a infirma toate zvonurile, s-a destainuit postului Antena 1. Pentru prima oara a numit-o pe Silvia Chifiriuc "tovarasa sa de viata" sau "prietena". A povestit ca au petrecut impreuna o vacanta de indragostiti, in Muntenegru, bucuros ca a putut sa faca ceea ce a vrut: sa inoate, sa urce pe munte si sa citeasca ce carti a dorit.

"Tovarasa mea, prietena de acum, spre surprinderea mea, inoata si urca pe munte. Ceea ce nu m-as fi asteptat. Pentru mine asta a fost o surpriza placuta. Cel mai frumos lucru a fost sa descoperim locurile frumoase, pietele vechi. A fost o vacanta superba, asa cum mi-am dorit sa fie", a spus Roman.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.