In prezent, solista Alexandra Ungureanu se numara printre cele mai bune voci ale showbizului autohton. In ciuda faptului ca piesele cintate impreuna cu baietii de la Crush ocupa locuri fruntase in topurile muzicale, fiind ascultate atit la radio cit si in cluburi, rezultatele financiare nu sint direct proportionale cu munca depusa in studio sau in concerte.

Cu alte cuvinte, cintareata nu face parte din categoria vip-urilor mioritice care s-au imbogatit in urma concertelor fara numar, a cintarilor la nunti si botezuri sau a playback-ului evident. Dedicata trup si suflet pasiunii sale, Alexandra Ungureanu vrea sa studieze muzica intr-o facultate de profil, explicatia fiind urmatoarea: `In ciuda muzicii destul de usurele pe care o fac in acest moment, pentru ca e la moda si se vinde, va veni si un timp al repertoriului de substanta. Cred ca e bine sa am o pregatire temeinica, mai ales ca am ales sa cistig bani din munca asta.` De-a lungul timpului, cintareata a luat, in particular, lectii de canto si de pian, insa vrea sa se inscrie la sectia Pedagogie muzicala pentru a-si completa cunostintele si a avea o diploma in domeniu. Solista mai detine inca doua diplome, ea fiind absolventa a Academiei de Studii Economice in limbi straine, sectia franceza - specialitatea Gestiunea Afacerilor. Alexandra si-a continuat studiile cu un master in Finante si control de gestiune. Desi, din punct de vedere economic, are cunostinte temeinice, nu stie sa scoata, totusi, bani din muzica pe care o presteaza si nici nu a fost in stare sa puna bazele propriei afaceri. `Facultatea pot sa spun ca mi-a destupat mintea, insa nu mi-a dat acest spirit pragmatic de a vedea idei de afaceri peste tot, asa cum ar fi normal. Afacerea mea ramine muzica. Noi sintem practic in al doilea an de cintat in formula asta, desi eu cint de foarte multa vreme. Am inceput sa cistig cit sa ma intretin. Nu mi-am facut nicio casoaie, nu mi-am luat masina nu stiu de care. Locuiesc in aceeasi garsoniera in care stau de cind eram studenta si am un Matiz pe care l-am luat acum citiva ani. Nu mi-am permis sa investesc decit intr-un teren. Si cam atit.` - ne-a marturisit ea.

`Nu am vrut neaparat sa intilnesc pe altcineva`

Daca la capitolul bani satisfactiile intirzie sa apara, nici pe plan personal lucrurile nu sint roz. De aproape o jumatate de an, solista a pus punct relatiei cu fostul sau iubit, Cornel Olteanu. `Sintem intr-o relatie de prietenie foarte frumoasa, ne vedem, vorbim. Am insemnat suficient unul pentru celalalt, cit sa nu retezam povestea asa brusc si definitiv. De cind ne-am despartit, a fost, asa, o perioada de recuperare si reacomodare cu mine, pentru ca noi stateam foarte mult impreuna. Intre timp, m-am schimbat in bine. Asta nu inseamna ca relatia m-a afectat in mod negativ, dar, in perioada asta, am invatat sa fiu mai independenta, sa stau pe picioarele mele`. Se pare ca diferenta de virsta de 14 ani dintre ea si fostul iubit, precum si neintelegerile cu parintii ei, au favorizat ruptura relatiei. `Nu am vrut neaparat sa intilnesc pe altcineva. Nu cred ca va mai fi cale de intoarcere. Unele lucruri se schimba iremediabil, desi ma doare sa spun lucruri de genul asta, pentru ca el o sa citeasca si e urit. In viata lui, din cite stiu eu, nu exista altcineva... ` - ne-a spus Ungureanu. Cu toate ca este mult mai cautata de cind s-a despartit de Cornel, Alexandra nu si-a gasit inca un partener care sa-i inteleaga modul haotic de a trai. Prin urmare, a trebuit sa se descurce singura cu treburile gospodaresti. `Am invatat sa schimb un bec care se arde, am avut si o mica inundatie. Mi s-a spart nu stiu ce minune de teava prin baie si nu i-am dat atentie. Am incercat sa improvizez singura ceva, dupa care am vazut ca venea suvoiul si nu se mai oprea. A trebuit sa apelez la vecini, eu nesocializind foarte mult cu ei, pentru ca nu am avut timp.` Cine stie, poate se iveste la orizont o mina de barbat care s-o ajute..


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.