Este cert ca Adelina Elisei si Cristi Chivu constituie unul dintre cele mai inedite cupluri din showbizul romnesc.

Stirista de la Antena 3 a reusit sa-l faca pe fotbalist sa se indragosteasca de ea. Observind acest lucru, vechile iubite ale sportivului nu vad cu ochi buni povestea lor de iubire, asa ca nu le ramine decit sa-si bage unghiile in git ca l-au pierdut. Maria Marinescu s-a laudat, in stinga si in dreapta, ca primeste tot felul de sms-uri de la Chivu si ca Adelina nu este de nasul acestuia, ci dimpotriva. Insa, toate acestea nu au fost decit pure laude si vorbe aruncate din frustrare. Dupa cum se stie, si-a dorit foarte tare sa se marite cu Chivu, dar acesta a renuntat la ea, iar acum isi traieste povestea de iubire cu Adelina. Cei doi nu s-au sfiit sa se afiseze impreuna si sa spuna ca se iubesc. In ultima vreme, se observa, insa, un slab randament al fotbalistului de la Internazionale Milano. Specialistii sustin ca acesta nu mai are sclipirea de alta data, iar cei circotasi se gindesc ca dorul de vedeta Antenei il face sa nu mai fie atent la joc. Prieteni de-ai prezentatoarei sustin ca aceasta este total incintata de prestatiile la pat ale iubitului. Se zvoneste prin tirg ca ii lauda performantele si recunoaste cit de viril este. Noi o credem pe cuvint, mai ales ca si alte domnisoare, cum ar fi Andreea Raicu si Maria Marinescu, ii duc dorul si au vorbit si ele despre talentele nebanuite ale sportivului.

Prietenii cred ca nunta va avea loc anul acesta

Amorezat, fotbalistul o considera pe iubita femeia ideala. Chivu o suna in fiecare zi pe Adelina, vorbeste cu ea si crede ca este aleasa si doreste sa imbatrineasca impreuna. L-a vizitat la Milano, iar domnisoara Adelina i-a vazut un meci din tribuna, alaturi de mama-soacra si sora lui. Discreta, stirista evita sa vorbeasca in fata presei cit si altor persoane straine despre ce simte pentru Chivu, marturisind ca e viata lor privata si asta nu intereseaza pe nimeni. Insa, ca sa reziste linga sportiv, este clar ca trebuie sa aiba niste calitati si sa faca in asa fel incit acesta sa nu poata trai fara ea, iar, dupa cum se vede, a si reusit. De altfel, si amicii Adelinei sustin ca aceasta se descurca bine in relatiile intime, iar iubitul ar fi incintat de acest lucru. Pina una, alta, ei au dovedit ca se iubesc, sint impreuna, impotriva tuturor birfitorilor. Dupa cum se vede, se potriveasc si la pat, asa ca au toate sansele sa reziste ca si cuplu. Apropiatii lor se asteapta la o nunta, cit mai curind, si cred ca, de data aceasta, Chivu si-a gasit fericirea. Ramine de vazut daca un nou mariaj va avea loc si daca Adelina va reusi sa-l cuminteasca, definitiv, pe sportiv.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.