Andreea a intrat si ea in randul vedetelor din Romania care au inceput sa-si comercializeze a-numite obiecte personale pe Internet. in timp ce Oana Zavoranu a decis ca, prin aceasta cale, sa-si puna la vanzare propria masina, Andreea a fost ceva mai "zgarcita" si a ales sa-si vanda anumite piese vestimentare pe care le-a purtat in urma cu ani buni, pe vremea cand facea parte din trupa Andre. Cantareata a scos de la naftalina si a pus la bataie 10 produse diferite, de la curele, pana la pantofi, fuste si pantaloni.

Cert este ca cine va achizitiona respectivele obiecte vestimentare va trebui sa se multumeasca doar sa le aiba in dulap, caci, ca multe alte haine de scena, si acestea sunt aproape imposibil de adaptat unei tinute de strada, care sa poata fi considerata purtabila. Fiecare produs in parte beneficiaza de o scurta prezentare, pe site-ul www.precious.ro, chiar de catre cea care le-a purtat. Astfel, o fusta rosie, extrem de scurta, este "vanduta" de catre Andreea, astfel: "Aceasta fusta face parte din colectia de haine Andre.

Am purtat-o in enorm de multe concerte, in interminabile turnee. O ador datorita benzilor fluorescente care se vad pe intuneric. E cam scurta, dar iti garantez ca o sa ai picioarele extrem de sexy. Te pup dulce." Una dintre piesele de rezistenta ale colectiei, oferita spre vanzare, este o pereche de pantofi rosii, cu tocuri imense, genul de incaltari pe care, acum, le poarta vedetele de filme porno.

"Mie imi place sa-i numesc 'Pantofi de pat>>. Sunt extrem de sexy si innebunesc orice baiat. Chiar daca sunt foarte inalti, eu m-am simtit confortabil in ei si chiar renunt greu la acest obiect vestimentar. Am dansat cu ei in videoclipul 'Suna-ma>>", spune Andreea.