Andreea a fost foarte interesata de tot ce s-a discutat, spunand ca sedinta la care a participat i-a amintit de vremea cand “eram la stiri”. Ea si-a luat functia in serios, si-a notat subiectele prezentate, a pus intrebari si nu a ezitat sa dea chiar si cateva sfaturi. A povestit din culisele “Surprizelor”, a marturisit ca nu e tentata sa aiba un reality-show si a comentat despre stirile mondene.

O nemultumire a vedetei este aceea ca romanii, prin talharii si crime, si-au creat o imagine defavorabila in lume si Andreea este de parere ca se fac prea putine pentru a contrazice acest lucru.

Vedeta de televiziune Andreea Marin Banica a fost, ieri, pentru o zi, directorul ziarului nostru. Aceasta a fost insotita, la intalnirea cu redactia 'Gardianul>>, de asistentul sau, Stefan Aruxandei. „Pe asta n-am mai facut-o pana acum, dar sper sa ne descurcam“, si asa a si fost. Foarte atenta la tot ce s-a discutat, Andreea si-a luat rolul in serios. Si-a notat tot, a pus intrebari si nu a ezitat sa dea sfaturi. A povestit din culisele emisiunii care a consacrat-o, a vorbit despre ce va face in viitor, a marturisit ca nu e tentata sa aiba un reality-show si a comentat stirile mondene. E nemultumita de imaginea pe care romanii si-au creat-o in lume, prin talharii si crime, si este de parere ca se fac prea putine pentru a contrabalansa acest lucru.

Andreea a recunoscut ca sta destul de prost la capitolul politic, insa a spus ca tot ce tine de „umanitar“ o intereseaza foarte mult. Afland ca tot mai multi romani merg in strainatate pentru tratamente medicale, in baza cardului european de asigurat, Andreea ne-a spus ca, anul acesta, s-a gasit si ea intr-o situatie de urgenta, in afara, dar nu a beneficiat nici macar de asigurarea pe care o avea. Insa, cum era vorba despre o urgenta, ar fi trebuit sa aiba parte de asistenta gratuita. „Pleci cu asigurarea din Romania si te trezesti ca acolo nu valoreaza nimic“, a mai spus Andreea.

„Zana“s-a aratat miscata de soarta unor copii din judetul Bihor, care vor fi nevoiti sa-si schimbe scoala, pentru ca 25 de astfel de institutii vor fi inchise din neglijenta autoritatilor. Nici soarta producatorilor autohtoni de lapte nu a lasat-o indiferenta, considerand subiectul propus de departamentul Economic unul de interes general. „Indiferent ce ceas purtam la mana, cu totii ne tragem de acolo (de la tara, n.r.) si avem dimineata o cana cu lapte pe masa“, a mai adaugat ea. Odata ajunsi la articolele propuse de colegii nostri de la departamentul Sport, Andreea a spus ca nu e o cunoscatoare, insa, pentru ca sotul ei, Stefan Banica, este dinamovist, subiectul despre viitorul antrenor al echipei a fost cel ales, „asta ca sa am si eu liniste acasa“.