Dupa ce paparazzii CANCAN i-au fotografiat la inceputul verii pe cei doi, in premiera, impreuna pe plaja la Mamaia, duminica noaptea Elena si Andrei au fost surprinsi iesind de la cinematograf, tinandu-se tandru de dupa gat. Escortati de la distanta de catre un SPP-ist discret, cei doi au parasit Mall-ul din Militari in jurul orei 23.50, dupa ce fusesera sa vada filmul "Va declar sot si sotie?", care era in programul Movieplex Cinema de la ora 21.45.

Comedia este povestea unei casatorii imposibile, asa cum pare, cel putin la acest moment, o eventuala casatorie intre fiul PSD-istului Hrebenciuc si fiica presedintelui Basescu. Revenind la subiectul filmului, doi pompieri, Chuck si Larry, prieteni la catarama, ajung sa se casatoreasca doar pentru a-si rezolva o problema legata de o asigurare. Lucrurile scapa de sub control cand cei doi barbati trebuie sa dovedeasca ca s-au insurat din dragoste!

Dincolo de orice, Elena si Andrei au aratat, insa, ca sunt extrem de intimi. Cat a rulat pelicula, aproape doua ore, cei doi s-au tinut de mana si au ras cu pofta, demonstrand ca se simt bine impreuna. La iesire au trecut prin fata vitrinei magazinului Zara, s-au oprit un minut-doua ca sa se uite la ce a mai aparut nou, apoi Andrei a imbratisat-o pe Elena de dupa gat, mergand asa pana la masina lui, un Mercedes ML, modelul nou.