De cand s-a despartit de "regina R'n'B", Cristina Spatar, omul de afaceri italian, Mirco Maschio, a devenit unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. Cu toate acestea, el nu a cazut in mrejele nici unei romance, desi sunt multe acelea care si-ar dori sa se afiseze la bratul miliardarului italian.

Mirco este recunoscut in Romania ca fiind un aventurier, care a avut diverse relatii cu manechine celebre din Europa, cea mai cunoscuta fiind povestea de dragoste dintre el si fotomodelul Natalia Bush, cea cu care a fost impreuna cateva luni. Totusi, se pare ca exista o femeie in Romania care i-a cazut cu tronc aratosului miliardar, in varsta de 35 de ani.

Este vorba despre Cristina Rus, careia, de ceva vreme, Mirco ii trimite fel de fel de mesaje, pe telefonul mobil, chiar si la ore tarzii din noapte, prin care ii transmite ca isi doreste cu ardoare sa o cunoasca personal. "Am o relatie senzationala cu Cristina Rus, insa doar prin telefon. Este adevarat ca vrem sa ne intalnim saptamana aceasta. Cred ca ma potrivesc cu ea, am simtit asta de cand am vorbit prima data la telefon.

Simt ca si Cristina gandeste la fel despre mine", a declarat Mirco, pentru revista "Vip". La randul ei, Cristina Rus a confirmat faptul ca au vorbit de cateva ori la telefon, dar a specificat in mod express ca nu are niciun fel de relatie amoroasa cu italianul.

"La inceput mi-a trimis mai multe sms-uri, la care nu i-am raspuns. Ulterior, m-a sunat de cateva ori, dar nu am stabilit nici o intalnire pentru a ne cunoaste mai bine. A ramas sa ne cunoastem in cazul in care, accidental, ne intalnim pe la vreun eveniment. Eu si Mirco nu suntem impreuna", a declarat, pentru Click!, Cristina Rus.