Lala, solista de la TNT, s-a maritat sambata cu iubitul ei, Lucian. Cei doi au avut numerosi invitati, dintre care nu au lipsit cele doua surori Denisa si Raluca de la Bambi, verisoarele blondei.

Lala, solista trupei TNT, s-a maritat. Sambata, blonda si-a unit destinul cu iubitul ei, alaturi de care traieste o poveste de dragoste de mai bine de trei ani. Lucian e un tanar hotarat, ce a reusit sa-si duca aleasa inimii in fata altarului, desi Lala are doar 21 de ani.

La nunta au fost prezenti numerosi prieteni ai cuplului, rude si colaboratori ai trupei TNT. Verisoarele blondei, Denisa si Raluca, cele doua soliste de la Bambi s-au numarat si ele printre invitatii pe care noul cuplu i-a avut la ceremonie.

Cu aceasta ocazie, cele doua surori si-au cumparat rochii de seara deosebite. Mireasa a purtat si ea o rochie superba, pe ale carei broderii au fost aplicate manual strasuri. Cei doi intentioneaza sa plece intr-o luna de miere, destinatia aleasa fiind o surpriza din partea proaspatului sot pentru mireasa lui.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.