Multi ar crede ca, la silueta ei, Monica Brladeanu s-ar hrani numai cu salata si fructe de padure, ei bine, lucrurile nu stau chiar asa.
Vedeta este innebunita dupa mancarea libaneza, pe care o consuma in cantitati considerabile ori de cate ori timpul ii permite si pofta este tot mai greu de stapanit. Pentru ca servirea este ireprosabila si mancarea pe gustul sau, actrita este si foarte generoasa si lasa bacsisuri grase, care ajung si pana la 500.000 de lei vechi.

Intre doua filmari la Hollywood si o escapada romantica cu iubitul sau prin vreo insula exotica, Monica revine in dulcele targ al Iesilor, orasul sau natal. Un motiv in plus ar fi si restaurantul libanez din centrul urbei, destul de apreciat de localnici, dar si de vedetele cu fite care poposesc in zona, printre care si Mircea Zara, VJ-ul de la MTV, care cutreiera tara pentru a prezenta cele mai tari cluburi si locuri de distractii. De cate ori este in oras, Monica nu rateaza ocazia de a-si alunga foamea in restaurantul cu pricina, Phenicie. Din surse am aflat ca patron este un tanar libanez, Musa, prieten bun cu vedeta noastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.