Insarcinata in luna a cincea, vedeta a fost surprinsa plecand la ore tarzii de la firma, conducand un barbat de aceeasi varsta cu ea
Andreea Marin face tot ce este posibil pentru ca afacerile sa-i mearga bine. Paparazzi Umbra au surprins-o pe diva lucrand la ore destul de inaintate (daca luam in considerare conditia sa de femeie gravida) in firma Prime Time World, ce apartine lui Valeriu Lazarov. Probabil ca in fisa postului sau de conducere este inclusa si asigurarea transparent ei afacerilor. Cunoscand faptul ca vedeta se pazeste excesiv, fiind Stan patitul cu ferestrele, alta explica- tie nu putem gasi pentru faptul ca draperiile de la sediul firmei permiteau sa se poata vedea in interiorul cladirii. Pe langa acest fapt, care face o evidenta nota discordanta cu secretomania care o caracterizeaza, Zana Surprizelor s-a mai evidentiat cu ceva inedit. Nu stim daca este vorba de o relatie sau daca nu cumva diva s-a hotarat sa-i pla- teasca si ea cu aceeasi moneda lui Stefan Banica junior, afisandu-se cu prietenii. Cert este ca, la sfarsitul programului de lucru, Andreea Marin si-a pus la bataie BMW-ul si a facut pe taximetrista pentru un barbat, ajutandu-l sa prinda metroul din zona Aurel Vlaicu.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.