Dupa ce a afirmat ca nu are nici un fel de pretentie financiara in urma divortului, Maria Marinescu a recunoscut ca fostul ei sot si Ileana Lazariuc formeaza un cuplu reusit.

Desi au trecut aproape doua luni de cand au anuntat ca divorteaza, atat Maria Marinescu, cat si Ion Ion tiriac, continua sa pastreze tacerea in ceea ce priveste motivele separarii. in cele trei luni cat au fost casatoriti, cei doi au stat mai mult despartiti decat impreuna, cu exceptia celor cateva zile pe care le-au petrecut la Paris, la scurt timp dupa cununia religioasa, ce a avut loc la data de 6 aprilie. in tot restul timpului, Ion Ion a fost plecat mai mult in Statele Unite, cu afaceri, in timp ce Maria a "batut" cluburile bucurestene si cele de pe Litoral, pe la diverse petreceri mondene.

Ajungand la concluzia ca nu se potrivesc, Maria a fost cea care a intentat actiunea de divort, fara a comenta ceva despre motivele care au dus la separarea ei de Ion Ion. Pentru a sterge orice urma de banuiala cum ca s-a casatorit cu fiul miliardarului tiriac pentru bani, Maria a afirmat public faptul ca nu are absolut nici o pretentie financiara in urma divortului. Dupa ce au anuntat oficial ca se despart, atat creatoarea de moda, cat si Ion Ion s-au implicat, rapid, in alte relatii.

In timp ce Ion Ion s-a impacat cu Ileana Lazariuc, Maria a fost vazuta in compania fiului omului de afaceri Costel Casuneanu, Pusa in fata faptului implinit, creatoarea de moda nu a ezitat sa afirme, in cadrul stirilor de la Antena 1, ca "Ion Ion si Ileana se potrivesc". intrebata daca ea este indragostita, Maria nu a infirmat relatia cu Costelus, insa a preferat sa nu comenteze acest aspect al vietii sale.

Creatoarea de moda isi asuma mariajul esuat alaturi de Ion Ion si admite ca trebuie sa suporte consecintele acestei alegeri pripite. "Am 29 de ani si consider ca este cazul sa imi asum responsabilitatea faptelor mele. si mama mea (n.r. actrita Ioana Pavelescu) s-a casatorit de trei ori... Eu mai am putin pana sa o ajung din urma", a conchis Maria Marinescu.

Ion Ion si Ileana Lazariuc s-au despartit in octombrie 2005, dupa o relatie plina de suisuri si coborasuri, ce a durat trei ani. De aproximativ o luna, cei doi formeaza, din nou, un cuplu si, deocamdata, relatia pare sa mearga foarte bine. Imediat ce s-au impacat, indragostitii au fost intr-o minivacanta la Paris, unde au vizitat mai multe puncte turistice. Acum, ei se pregatesc pentru a sarbatori aniversarea lui Ion Ion, care, la data de 22 septembrie va implini 31 de ani.