Irimia si Opik sunt unul dintre cele mai prezente cupluri in cadrul rubricilor de celebritati din ziarele din toata lumea, dupa ce parlamentarul britanic a parasit-o pe logodnica sa, Sian Lloyd, pentru jumatatea Cheeky Girls. De asemenea, multi dintre britanici se asteptau ca relatia ciudatului cuplu sa fie una de scurta durata. Opik, in varsta de 42 de ani, este expert in astronomie, cunoscut pentru lobby-ul pe langa Guvernul britanic privind pericolul ca un asteroid gigant sa loveasca Pamantul.

Desi hitul lor "Touch my bum" a fost vandut in 1,2 milioane de exemplare la nivel mondial, gemenele in varsta de 24 de ani au fost ridiculizate puternic, fiind denumite cel mai prost grup britanic, noteaza Daily Mail. Dar, odata cu aniversarea unui an a cuplului Lembit-Gabriela, cei doi par a fi depasit cinismul publicului, in ciuda faptului ca, in momentul in care Opik a decis sa aiba o relatie cu Gabriela, acesta a luat in grija intreaga dinastie Cheeky. "Cred ca ma iubeste", a declarat Gabriela in legatura cu Opik, bufnind in ras.

"Asta imi spune, deci trebuie sa fie adevarat. si da, il iubesc", a subliniat starleta. in legatura cu inceputurile relatiei cu Opik, Margareta Irimia, mama fetelor, dar si impresara lor, declara ca cei doi s-au cunoscut la o petrecere a postului de televiziune Channel Five. "Au vorbit trei ore uitandu-se unul in ochii celuilalt", a subliniat mama gemenelor.