Este viata ei alaturi de actorul Johnny Deep si cei doi copii ai lor. Un nou album, "Divinidylle", va fi lansat astazi, dupa sapte ani de tacere. Vanessa Paradis isi canta fericirea.
La cei 34 de ani ai sai, ea sustine ca are viata la care a visat dintotdeauna. "intr-adevar, am tot ce-mi doresc: cant, joc in film, sunt indragostita si mama de familie", s-a confesat actrita pentru revista "Version Femina". "Am inceput cu asta, pentru ca este ceea ce prefer - a fi mama. La noi, este ceva visceral", a asigurat vedeta, explicand ca-si organizeaza viata in functie de programul celor doi copii. "Avem doar cativa ani pe care-i putem petrece cu adevarat impreuna, dedicandu-ne unii altora. si nu vreau sa ratez nici un moment", a aratat mama lui Lily-Rose, de opt ani, si Jack, de cinci anisori. Pe de alta parte, ea nu a exclus perspectiva de a le oferi celor doi un fratior sau o surioara. Dar, s-a grabit sa adauge Vanessa, "ma intreb cum as putea face fata cu un al treilea sau al patrulea copil, in conditiile in care nu-mi ajunge timpul nici pentru doi. Nu am decat doua brate", a spus partenera de viata a "Piratului din Caraibe", Johnny Deep.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.