In reality show-ul bahmuteniano-prigonian de pe Antena 1, sotia lui Silviu Prigoana intreba un cunoscut daca i-a vazut partenerul de viata si divorturi in chiloti, pe prima pagina a unui tabloid de mare succes.

Ce ma intreb eu e cum poate distinsa doamna Prigoana sa-si piarda timpul in care ar putea spune multe alte prostii cu asemenea curiozitati. Exista cineva in Romania care sa nu fi vazut chilotii cu pricina? Eu cred ca nu. Dar stati asa si nu minati, ca tocmai mi-a picat o fisa. Am avut, asa, ca un fel de revelatie. Stiu de ce punea doamna Bahmuteanu intrebarea aia. Facea un fel de cercetare de piata. Incerca sa afle ce impact a avut gestul respectiv, ca sa-si dea seama daca merita sa ne faca si ea o surpriza asemanatoare. Pai, nu? E o lupta permanenta in acest cuplu scandalagiu, o lupta pentru inima electoratului. Miine, poimiine va surveni o noua casatorie si, imediat dupa ea, un nou divort, iar publicul va tine, in mod cert, cu cel ai carui chiloti ii sint mai proaspeti in minte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.