Mamaia folclorica a inceput sa castige teren, dar si audienta.

Serile populare s-au incheiat ieri cu Gala Laureatilor. Realizatoarea Elise Stan a gasit formula magica prin care a ridicat sala in picioare, mergand pe ideea schimbarii de roluri.

Astfel, vedetele “usoare” au devenit populare, iar popularii au cantat muzica usoara. insasi prezentatoarea spectacolului, Iuliana Tudor, a interpretat o piesa a lui Horia Moculescu: “Salcia”. Dar nu s-a incumetat sa faca acest lucru decat dupa ce a obtinut acordul specialistilor Sanda Cepraga si Dana Dorian.

ROCADA.

In prima seara de festival, Nico a cantat “Marioara de la Gorj” si “Mocirita”, Elena Gheorghe - “Buna seara, dragii mei” si “Sus, sus, sus la munte sus”. Andra a interpretat o doina si “Marie si Marioara”, Cristina Spatar - “Trandafir de la Moldova” si “Dar-ar naiba dragoste in tine”, iar Fuego - “La putul cu cinci izvoare”. De cealalta parte a “baricadei” s-au aflat popularii. Andreea Voica, fata Nicoletei Voica, a interpretat o piesa din repertoriul Angelei Similea, Niculina Stoican a pus punctul pe “i” cu “E bine bine, e foarte bine”. Ionut Dolanescu s-a incumetat sa cante “Eternitate”, copiii lui Nicolae Furdui Iancu - Maria si Tudor - au cantat “Ani de liceu” si “Copacul”, Alin Cojocarita - baiatul Matildei Pascal Cojocarita - a cantat “Fetite dulci” si “Tu esti primavara mea”, sotii Florin si Florina Maris au avut un dialog muzical, Gabriela Tuta a interpretat o melodie din repertoriul Mihaelei Runceanu, iar Viorica Macovei - “Un albastru infinit”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.