Nicoleta Luciu a animat, joi seara, timp de o ora, o petrecere organizata de o banca, la Clubul Zoom Beach. Desi evenimentul s-a dorit a fi unul informal, multi dintre invitati, bancheri recunoscuti in lumea afacerilor, nu au renuntat la eticheta, adoptand tinute scortoase.

Nicoleta Luciu, imediat cum a pasit pe scena, a reusit sa starneasca rasete atunci cand si-a prezentat cele doua dansatoare, pe numele lor "Sisi" si "Pisi". Desi miscarile lascive ale Nicoletei nu au ramas neobservate, barbatii din public nu s-au aratat dornici de a raspunde pozitiv invitatiei cantaretei de a urca pe scena si de a dansa alaturi de ea. Asta poate si din cauza modului in care Nicoleta s-a adresat spectatorilor, ea folosind un limbaj care nu-i face onoare:

"Hai, ma, nu te rusina", "Hai, frate, urca pe scena". in cele din urma, Luciu si dansatoarele sale au "induplecat" trei baieti sa le acompanieze, asta nu inainte de a-i avertiza sa nu cumva sa le atinga prea mult in timpul dansului. in schimb, cele trei nu au ezitat ca pe cel mai indraznet dintre cei trei sa-l lase la bustul gol, dezbracandu-l de tricou.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.