Cum e sa fii femeie maritata?

E la fel de frumos ca inainte. Casatoria in sine e un simplu act. Mai importanta e uniunea din sufletul celor doi si cea in fata lui D-zeu.

Ai mai jucat intr-un film?

"Dupa ea" e primul film pe care l-am acceptat. Au mai fost oferte si inainte, si dupa acest film (la New York eu sunt membru al Uniunii Actorilor din America de cinci ani, datorita multiplelor reclame in care am aparut), insa nu am fost convinsa ca vreau sa fac film, pentru ca nu am aceasta pasiune.

Cum a fost la filmari?

Am filmat in medie cam 10 ore pe zi, timp de trei zile, dar nu mi s-a parut mult.

In film trezesti o pasiune obsesiva unui barbat. Cum te-ai simtit in acest rol?

Cand o femeie trezeste o pasiune obsesiva pentru un barbat, nu poate sa se simta decat incantata, atat timp cat obsesia nu ajunge sa atenteze la siguranta ei. imi place sa fiu admirata, mai ales pentru munca mea si principiile dupa care imi construiesc viata, nu neaparat pentru cum arat, pentru ca asta se datoreaza lui Dumnezeu si frumoasei mele mame.

Ai luat lectii de dictie pentru rol?

Nu am luat niciodata lectii de dictie sau actorie. Nu am luat nici lectii de mers pe scena si nu am facut curs de manechine (la vremea aceea, din lipsa de bani).

Cand ai de gand sa faci un copil?

Daca nu pot sa spun ca o sa fac cat de curand un copil, pot sa recunosc ca macar am inceput sa ma gandesc la asta - dar toate la timpul lor! Mi-as dori o fetita frumoasa si desteapta, care sa devina o femeie independenta, asa cum este mama ei.

Daca ai lua-o de la capat, ce ai schimba?

Daca ar trebui sa iau viata de la capat, cred ca tot manechin mi-as dori sa fiu - si acum o spun cu mult mai multa usurinta, dupa atatea experiente placute si succese! Referitor la ceea ce as schimba, cred ca as incerca sa nu mai pun la suflet rautatile oamenilor si as fi mai atenta la oamenii din jurul meu si la cei pe care ii aleg sa-mi fie prieteni. in rest, as mai trai o data totul la fel, cu rele si cu bune. Daca ar fi sa pot schimba orice cu o bagheta magica, mi-ar fi placut sa am ochii verzi...

30 de ore de filmare pe parcursul a trei zile. Asta a insemnat pentru Valentina Pelinel debutul cinematografic. insa in spatele aparentelor, experienta a fost una bogata si inedita. Desi nu-si doreste o cariera cinematografica, manechinul recunoaste ca i-a placut rolul din productia romaneasca "Dupa ea", ce ruleaza incepand de astazi pe marile ecrane.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.