Prezentatoarea de la National TV isi asteapta azi sotul, pe tenismanul Gabriel Trifu, sa soseasca in Romania.

Cei doi au stat despartiti mai mult de o luna, Gabi fiind plecat cu elevii pe care-i antreneaza in Wisconsin, iar Catrinel a fost nevoita sa ramana in tara pentru a prezenta emisiunea "FreshMania".

La venirea in tara, Catrinel i-a pregatit sotului o surpriza: blonda va canta in premiera la ultima editie a emisiunii "FreshMania", alaturi de un baietel pe nume Alexandru care a iesit din concurs, dar care a fost preferatul ei.

Chiar daca este de meserie dansatoare, Catrinel va interpreta live o piesa, frumoasa prezentatoare vrand cu tot dinadinsul sa-l determine pe tenisman ca cante si el alaturi de ea. Catrinel Sandu nu se va intoarce insa in America imediat dupa terminarea emisiunii, ci intentioneaza sa mai ramana in Romania, macar pana la sfarsitul lunii septembrie, cand va fi ziua de nastere a prietenei ei, Andreea.

Vedeta e atrasa de tinuturile exotice

Mai indragostiti ca niciodata, cei doi vor implini un an de la casatorie pe 7 octombrie, motiv pentru care au decis sa plece intr-o a doua luna de miere. Daca pe prima au petrecut-o in Jamaica, acum blonda isi doreste foarte mult sa viziteze Insulele Bahamas.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.